Beauty

Each woman is an individual like no other,
a self-made work of art

-dr. Carl Rehnborg-

(klik op de afbeeldingen voor een video)

ArtistryTM behoort de vijf grote wereldmerken op het gebied van huidverzorging. Op jonge leeftijd beginnen met een effectieve basishuidverzorgingsroutine kan u helpen er langer jong uit te blijven zien. Huidverzorgingsproducten van goede kwaliteit kunnen het natuurlijke herstelvermogen van de huid stimuleren, en zijn het meest efficiënt in combinatie met een goede huidverzorgingsroutine.

Artistry Hydra-V

Als u last heeft van een droge huid, zult u blij zijn met de mix van Hydration Amplifier en Base Serum. Deze geconcentreerde en zeer werkzame Hydration Amplifier hydrateert uw huid vrijwel onmiddellijk. Sterker nog, hij houdt het vocht vast, waardoor de resultaten de hele dag aanhouden.

 • Bij 100% van de vrouwen was de huid zachter en gladder geworden*
 • Onmiddellijk na het aanbrengen was de hydratatie zichtbaar verbeterd met een statistisch significant percentage van 233%
 • Houdt vocht vast, zodat de huid de hele dag gehydrateerd blijft

Artistry Youth Xtend

Een revolutionaire lijn tegen fijne rimpels. Weldadige producten die de huid helpen om de tijd te verslaan. Het serum in combinatie met de verstevigings- en de anti-rimpel amplifier repareert ontstane huidschade en beschermt de huid tegen nieuwe schade.

Na vermenging van het serum met de verstevigings- en anti-rimpel amplifiers:

 • Bij 92% van de vrouwen had de gezichtshuid meer veerkracht gekregen
 • Gelaatstrekken zien er scherper en strakker uit, met meer definitie
 • Voorhoofd is zichtbaar gladder
 • 81% van de vrouwen vond dat het serum fijne lijntjes en rimpels (zelfs diepe rimpels*) hielp vervagen
 • Vervaagt fijne lijntjes en rimpels en strijkt ze glad**
 • De huid maakt een verjongde, frissere en jeugdiger indruk

Artistry Intensive Skincare

De nieuwe producten uit de Intensive lijn zijn behandelingen voor thuisgebruik, die bedoeld zijn om direct zichtbaar resultaat te leveren, vergelijkbaar met een behandeling bij de dermatoloog. Gerichte behandelingen tegen specifieke tekenen van huidveroudering gebruiken een mengsel van enzymen en natuurlijke extracten om uw huid gladder te maken en te vernieuwen voor zichtbare resultaten.

 • Renewing Peel verbetert de textuur en vernieuwt het huidoppervlak met direct resultaat. Geeft al binnen 8 minuten resultaat, dus de huid voelt meteen gladder aan. Advanced Skin Refinisher geeft direct zichtbaar fijnere poriën. Uit klinische tests blijkt dat het de poriën binnen 4 weken 62% fijner maakt. De vitamine C en HA treatment draagt eveneens bij tot een jongere en gladdere huid.
 • Gebruik van beide producten versterkt het porieverfijnend effect en zorgt voor een 21% betere en snellere exfoliatie.

Artistry Essentials

Een dagelijkse, snelle huidverzorging voor elk huidtype. Een schone, gezond ogende huid in 3 minuten dankzij gebruik van de Essentials by ARTISTRY, bestaande uit 3 producten. Alles wat een jonge huid nodig heeft voor een supersnelle skincare routine.

Artistry Supreme LX

Meerdere tekenen van zichtbare veroudering worden vrijwel gewist, de huid wordt in staat gesteld zich tot een verbazingwekkende 15 jaar jonger te gedragen.

Artistry Signature Select

Maskers

Artistry Signature Select Maskers verwennen de zintuigen met kleuren, texturen en geuren die zorgen voor overweldigende ervaring. Dankzij het ingenieuze ontwerp kunt u gelijktijdig meerdere maskers gebruiken en zo verschillende delen van het gezicht een behandeling op maat geven.

Body producten

Artistry Signature Select Body-producten zijn zo gemaakt dat ze huidproblmen overal op je lichaam kunnen aanpakken. Zo bieden ze bescherming tegen vrije radicalen voor handen, armen en de borstkas die vaak de eerste tekenen van veroudering vertonen. Deze producten zijn voor reinigen, scrubben en verzorgen.

Serum

De kern van het Artistry Signature Select-systeem is het Basis Serum. Het Basiserum levert een bijdrage aan de basis voor een gezond uitziende, gevoede huid, door te zorgen dat de Amplifiers beter in de huid dringen en betere resultaten geven. Het basisserum bevat 100% Phyto-Infused Water, met de hoogste concentratie NUTRILITE™ botanicals en zorgt dat de Amplifiers tot 175% dieper in de huid dringen. De amplifiers voegen de extra bestanddelen voor hydratatie, anti-spot, anti-rimple, heldere huid of versteviging toe. Hoe je dat doet, zie je hier. Per serum kunnen 1-3 amplifiers toegevoegd worden om het jouw persoonlijke serum te maken.

Artistry Cosmetica

Er is een compleet scala aan dermatologisch geteste producten in prachtige kleurschakeringen om de schoonheid van een vrouw te benadrukken. Naast het klassiekere Artistry kleurenpalet wordt er elk seizoen onder de naam Studio een palet met de nieuwste kleuren uitgebracht. De cosmetica producten behoren tot de top tien wereldmerken.

Hymn

Hymn heeft een aantal speciaal voor mannen ontwikkelde producten, naast de gewone huidverzorging. Sommigen willen er lekker glad en smooth uitzien, waar anderen stoere beharing laten staan. Zo is er een speciale reiniger die ook de baard (mits kort) reinigt, een haar- en bodyshampoo, een heerlijke aftershave balsem om de huid na het scheren te verzorgen en een eau de toilette met een heerlijke stoere geur die doet denken aan de oceaan. Niet te vergeten natuurlijk een anti-microbacteriële deoroller, zonder aluminiumzouten).

terug naar boven