Contact & informatie

Mijn naam is Anita van Vliet en ik help u graag verder.

Heeft u vragen? Wilt u graag advies? Of gewoon algemene informatie? Geen enkele vraag is dom en ik geef graag antwoord op elke vraag, of het nu de werking van een schoonmaak product betreft, welke vitamine iets voor je kan betekenen of welke huidproducten voor jou het meest geschikt zijn.


U kunt mij op verschillende manieren bereiken:

per e-mail: info@homeandbody.nl
per whatsapp of telefoon: 06-48114507

Om deze producten te mogen verkopen moet je een overeenkomst hebben met Amway. Dan krijg je net als overal in de wereld een nummer en dat nummer vertelt Amway wie uw contactpersoon is. Mijn nummer is: ABO nr. 5778801.

Amway Headquarters is gevestigd in Ada Michigan

(klik op de afbeeldingen voor een video)

Amway is in 1959 opgericht door twee Nederlandse jongens die de American Dream volgden. Zij begonnen toendertijd met één product (Liquid Organic Cleaner) en dat wordt nog steeds geleverd, alhoewel er natuurlijk wel wat veranderd is aan de samenstelling.

Ondanks dat het bedrijf zelf Amerikaans is, is er een Nederlands kantoor in Amsterdam dat graag verder helpt en vragen beantwoord en in Venlo staat het magazijn van waaruit heel West Europa bediend wordt. Doorgaans worden de bestellingen binnen 48 uur geleverd.

Klanten

Een geregistreerde klant wordt gekoppeld aan een Amway Business Owner via het ABO nummer en krijgt veel voordelen zoals een 20% korting, een loyaliteitsprogramma en andere aanbiedingen, zoals (tijdelijk) gratis verzending. Met een Amway ID kunnen ze sneller afrekenen, want belangrijke gegevens worden dan veilig in het Amway systeem opgeslagen.

Gasten

Gasten kunnen producten bestellen zonder zich te registreren, maar krijgen geen kortingen of aanbiedingen en moeten de volle aanbevolen verkoopprijs betalen. Aangezien ze niet aan een ABO zijn gekoppeld, krijgen ze geen deskundig advies. Ze kunnen zich echter als klant registreren wanneer ze maar willen.

Bestellen

Klik op het winkelwagentje om naar de bestelpagina te gaan. U kunt hier een account aanmaken en alle producten, compleet met prijzen, omschrijvingen, ingrediënten en aanvullende informatie, op uw gemak bekijken. Uw bestelling gaat direct naar Amway, wordt dan aan u verstuurd en ook betaling geschiedt rechtstreeks aan Amway.

Garantie

Op alle producten van Amway heeft u gedurende 90 dagen een 100% tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat u het product gewoon kunt proberen en gebruiken en mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u het product binnen deze periode retourneren en krijgt u uw geld terug.

Amway steunt Unicef en diverse projecten, zoals ‘power of 5’ en ‘little bits’, waarbij ondervoede kinderen worden voorzien van goede en gezonde maaltijden.

Amway Charity Foundation