Home

‘Eigen haard is goud waard!’ Of het nu uw eerste flat is of een eengezinswoning, wij hebben alles wat u nodig heeft om de perfecte woonomgeving te creëren: van een breed assortiment huishoudelijke schoonmaakproducten die doen wat ze beloven tot een gevarieerd assortiment kookgerei voor de nodige kookinspiratie. Bovendien hebben we een waterbehandelingssysteem om iedereen van zuiver en schoon water te voorzien.

Onze producten maken het leven in huis gemakkelijk, met zorg voor u, uw gezin en het milieu.

Reinigen

Multifunctionele reinigers helpen om vuil en onzuiverheden van oppervlakken te verwijderen en weg te vegen. Ze reinigen bijna elk oppervlak zonder agressieve chemicaliën te gebruiken, waardoor ze een milieuvriendelijkere keuze zijn. Door de krachtige producten zelf thuis aan te lengen met water, dragen we bij aan minder plastic en minder vervoer.

Wassen

De exclusieve biologisch afbreekbare BIOQUEST™ FORMULA zorgt voor een uitstekende reiniging met gebruik van bio-enzymen en een natuurlijke waterverzachter. Uw witte wasgoed wordt witter en kleuren blijven mooi en helder; het voorkomt zelfs vervaging van donkere kleuren. Het is de perfecte keuze voor wassen op lage temperaturen, zelfs op 15ºC

Afwassen

De sterk geconcentreerde DISH DROPS™vloeistof heeft een frisse citrusgeur en bevat aloë vera, alfahydroxyzuur (AHA) en natuurlijke extracten van de shisoplant, om uw handen te beschermen tegen het sop. Slechts enkele druppels geven een uitbundig schuim, dat de vaat stralend schoon krijgt!
DISH DROPS™ Vaatwasmiddel tabletten zijn een alles-in-1-product. De tabletten bevatten zuurstofbleekmiddel, bleekactivator voor lage temperaturen, alkaliteit regelaars, polymeren, proteasen, amylase, zout en spoelglans.

terug naar boven