Health

Our Legacy since 1934

We grow our crops in the best soil with the purest water, and we follow sustainable farming principles so that our plants are healthy and strong. That means no toxic pesticides are used. Instead, we use good bugsfalcons and natural weed control to protect our plants! GPS-controlled tractors and implement guidance systems till and control weeds less than one inch from the crop. No synthetic herbicides needed!”

(klik op de afbeeldingen voor een video)

Nutrilite is de marktleider op het gebied van natuurlijke vitaminen en mineralen, maar ook leverancier van de plantaardige ingrediënten voor o.a. Artistry.

Waarom extra vitamines?

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beveelt minimaal 5 porties fruit en groenten per dag aan. Wereldwijd eet 60-87% van de mannen en vrouwen echter niet de vereiste hoeveelheid. Gemiddeld worden slechts 3 van de 5 aanbevolen porties fruit en groenten per dag geconsumeerd.

Nutrilite heeft een uitgebreid assortiment aan natuurlijke vitamines en supplementen, maar bijvoorbeeld ook producten voor een gezonde gewichtsbeheersing en voor sporters.

Vitamines en supplementen

Elke dag de juiste variatie aan fruit en groenten eten kan moeilijk zijn. Elke soort groente of fruit dankt zijn kleur aan de fytonutriënten en die zijn voor onze gezondheid erg belangrijk. Gebrek aan deze stoffen kan leiden tot lusteloosheid, energieverlies, maar ook tot grotere gezondheidsproblemen. Nutrilite heeft een gevarieerd aantal vitamines en supplementen om uw gezondheid optimaal te ondersteunen.

Nutrilite Kids

Ook voor kinderen is het belangrijk om voldoende goede voedingsstoffen binnen te krijgen. Zij hebben dat nodig omdat ze in de groei zijn en lekker willen ravotten. Nu willen niet alle kinderen hun bord leeg eten en dan is het handig om gebruik te maken van kauwbare vitamines met een fruitsmaak, die die tekorten aanvullen. Bee Bee en zijn vriendjes staan graag paraat om te helpen.

Body Key

Over de hele wereld zijn veel mensen bezig met gewichtsverlies. Vaak wordt een maaltijd uitgewisseld tegen een maaltijd met een laag calorie gehalte. Body key heeft een aantal gezonde maaltijdvervangers zoals repen, soepen en romige shakes. Ook de appetite controller kan helpen met sneller een vol gevoel en dus minder kans op teveel eten. Zie de video.

Truvivity

Truvivity is een combinatie van het goede van Nutrilite met de beauty van Artistry. Schoonheid van binnenuit. We weten allemaal dat bijvoorbeeld roken, alcohol, slecht eten, te weinig rust en te weinig drinken een negatief effect op onze huid hebben. Als we onze huid op een slechte manier kunnen beïnvloeden van binnenuit, dan kunnen we dat ook op een goede manier. Nu kunt u ervaren hoe de producten van TRUVIVITY by NUTRILITE van binnenuit helpen om de huid te verkwikken en te versterken en een heldere uitstraling te geven.

XS

Sports Nutrition

Een sporter heeft voor, tijdens en na zijn work-out producten nodig die hem sterken en ondersteunen bij de krachtinspanningen en daarna de balans in zijn lichaam terugbrengen. XS heeft uitgebalanceerde producten die de sporter helpen om het lichaam (weer) op peil te brengen en te kunnen genieten van de sport.

Energy Drinks

Ons jachtige leven vraagt heel veel van ons en soms laat je energieniveau het dan even afweten. Dan is er de XS energy drink, zonder suiker, laag in calorieën, veel vitamine B en bomvol smaak.

terug naar boven